bet365 App

bet365 App

mobile
19 MB
29,5 MB
Elérhető
Legfőbb előny
Gyors és biztonságos fogadás
Értékelés
9.8
APP LETÖLTÉSE

Bet365 mobil alkalmazás

Az okostelefonon és táblagépen történő sportfogadás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A felhasználók egyre inkább igénylik a minél egyszerűbb, kényelmesebb, gyorsabb megoldásokat. A sportfogadási appok segítségével akár útközben néhány perc alatt könnyedén le lehet adni a fogadásokat mobilon keresztül. Ez különösen hasznos lehet élő fogadások esetén, ahol a gyorsaságnak kiemelt fontossága van. A fogadóirodák tisztában vannak vele, hogy egyre többen használják a mobil fogadási lehetőségeket, így kiemelt figyelmet szentelnek arra, hogy elérhetővé tudják tenni az oldaluk összes funkcióját telefonon keresztül is.

Az alkalmazás letöltése

Hazánk egyik legnépszerűbb fogadási oldala, a bet365, egy nagyon jól kialakított, könnyen használható mobilos felületet biztosít a telefonos fogadásokhoz. A bet365 app már hazánkban is letölthető, mutatjuk hogyan!

Az iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékedre az App Store-ból tudod letölteni, viszont olyan országot kell beállítanod, amelyben engedélyezett az online szerencsejáték, mert jelenleg magyarországi Apple ID-val nem jelenik meg. A bet365 Androidos alkalmazás egyelőre még sehogy sem elérhető a Play Áruházban, viszont a bet365 honlapjáról egyszerűen letölthető. A böngészőben keress rá az oldalra, majd a honlap alján kattints az „Összes bet365 alkalmazás” lehetőségre. Itt válaszd ki a számodra megfelelő bet365 apk telepítő fájlt, aminek segítségével pillanatok alatt le tudod tölteni az applikációt.

Előfordulhat az is, hogy esetleg nem találod meg a bet365 appot, aminek az oka a következő lehet; az elérhető eszközök, operációs rendszerek, alkalmazások, böngészők, annyi féle verzióval rendelkeznek, hogy a törekvések ellenére még nem tudják az összes változatra biztosítani az elérhetőséget. Neked viszont ebben az esetben sem kell csüggedned, hiszen a bet365 mobilos böngészőre kifejlesztett változata szinte megegyezik az alkalmazással, mind formailag, mind az elérhető lehetőségek terén. A továbbiakban az alkalmazás, illetve a telefonos változat részleteit fogjuk bemutatni.

Teljes hozzáférés a fogadási számládhoz a bet365 alkalmazással

Az alkalmazásban nem csak a bet365 mobile széles kínálata között tudsz válogatni, hanem a számládat is tudod kezelni, bárhol, bármikor. A fogadások leadásán kívül tehát lehetőséged van be- és kifizetésekre, egyéb számlával kapcsolatos beállítások kezelésére, valamint az események élő követésének követésére is. A streamek nézésének feltétele az alkalmazásra is vonatkozik, tehát vagy pozitív egyenleggel, vagy 24 órán belül leadott fogadással kell rendelkezned. A teljes hozzáférés egyaránt vonatkozik a telefonokra és táblagépekre, viszont szeretnénk kiemelni, hogy az alkalmazásban jelenleg csak a sportfogadással kapcsolatos tevékenységek elérhetőek, a póker, kaszinó és egyéb játékok még nem.

A bet365 alkalmazás többek között az alábbiakat kínálja neked:

 • A teljes fogadási program (mérkőzés előtti és élő fogadások)
 • Élő eredmények követése
 • Statisztikák
 • Be- és kifizetések
 • Minden számlavezetési lehetőség
 • Ügyfélszolgálat

Tipp: ha még nincs felhasználói fiókod, akkor a regisztrációt érdemes asztali számítógépen vagy laptopon elvégezni, a gyorsaság és egyszerűség kedvvért, hogy ne kelljen a kicsi mobilos billentyűzettel bajlódni.

bet365 applikáció kezdőoldala
© bet365 (2023.01.04.)

Az alkalmazás előnyei és hátrányai

 • Átlátható design
 • Élő közvetítések követése
 • Eredmények és statisztikák
 • Cash out lehetőség
 • Élő fogadások
 • Kicsit hosszabb betöltés idő

Az applikáció jellemzői

A bet365 számára mindig fontos volt, hogy maximálisan megfeleljenek a felhasználóik elvárásainak. Ez a bet365 mobil appos változatnál sincs másképp, nagyon praktikusan van kialakítva, a leggyakrabban használt opciók egy-két kattintással elérhetőek. Mindegy, hogy applikáción vagy böngészőn keresztül lépsz be, azonnal el fogsz tudni igazodni, függetlenül attól, hogy már régebb óta fogadsz a bet365-nél, vagy teljesen új felhasználó vagy. Választékát tekintve a bet365 magyar viszonylatban jelenleg verhetetlen, náluk biztosan minden eseményt megtalálsz esemény előtti és élő fogadásban is. Az alkalmazás töltési ideje valamivel több, mint a hagyományos számítógépes felületé, de abszolút nem zavaró mértékben. Az elérhető ajánlatokról, promóciókról az alkalmazásban is megtalálod a részletes leírásokat.

Üdvözlő bónusz az új ügyfelek számára

Ha kedvet kaptál az alkalmazás letöltéséhez, akkor regisztrálj és zsebeld be a 100%-os számlanyitási bet365 bónuszt. A regisztráció folyamatáról és a kreditek megszerzéséről részletes tájékoztatást találsz bet365 oldalunkon és a bónusz összehasonlításunkban.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

bet365
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
15 000 Ft
Százalék
100%

Gyakran ismételt kérdések

Meddig tart a bet365 mobil app letöltése?

Az alkalmazás mérete egészen kicsi, így nagyon rövid idő alatt le tudod tölteni az alkalmazást. A sebessége persze függ az internetkapcsolatod minőségétől és az eszközöd állapotától is, de normális esetben egy perc sem szükséges a letöltéshez.

Hol tudom letölteni a bet365 iOS appot?

Az alkalmazás csak az App Store-ban elérhető, mert az iPhone nem engedélyezi a harmadik forrásból lévő applikációkat telepíteni. Ahhoz, hogy az App Store-ban megtaláld, változtasd meg az Apple ID-ban a helyadataidat. Ha így sem találod meg, akkor a bet365 honlapján a böngészőből biztosan le tudod tölteni.

Mi az általános vélemény a bet365 alkalmazásról?

Az alkalmazás összességében kiváló. Nagyban hasonlít a már megszokott számítógépes felülethez, így csak az esetleges minimális eltéréseket kell megszokni. Hazánkban jelenleg nincsen ennél jobban kifejlesztett applikáció, így mindenki számára bátran ajánljuk.