Unibet - hírek

Az első két helyezett találkozik a Bundesliga 4. fordulójában

A válogatott szünet után a 4. fordulóval folytatódik a német elsőosztályú labdarúgóbajnokság. A forduló első játéknapján, pénteken, a tabella első, illetve második helyezettje fog összecsapni egymással. A Bayern München – Bayer Leverkusen rangadóra a fogadási oldalak közül az Unibet szorzóit választottuk előzetesünkhöz. A mérkőzés tehát szeptember 15-én 20:30-kor kezdődik a müncheni Allianz Arénában.

A Leverkusen lesz, aki meg tudja állítani a bajorokat?

Az első három forduló mindkét csapat számára egészen fantasztikusan sikerült. A gyógyszergyáriak és a bajorok is minden meccsüket nyerték, az élen a Leverkusen áll 11:3 gólaránnyal. Sokan reménykednek benne, hogy idén Xabi Alonso csapata lesz az, aki 11 év után el tudja venni a bajnoki címet a Bayern München-től.

A Leverkusen minden bizonnyal jól igazolt nyáron, hiszen az Union St. Gilloise-tól érkező Boniface már 4 gólnál és 2 gólpassznál jár, valamint a szintén új igazolás Jonas Hofmann is meggyőző teljesítményt nyújt, 1 gól és 2 gólpassz áll a neve mellett. Frimpong a 20/21-es szezon óta a Leverkusen játékosa, védő létére már most 3 gólpasszal és 1 góllal is hozzájárult a gyógyszergyáriak sikereihez. Erre a három játékosra tehát mindenképpen figyelnie kell a Thomas Tuchel által felállított védelemnek.

Újra kilences a Bayern csatársorában

Lewandowski tavalyi Barcelonába igazolása óta nem volt igazi kilencese a bajoroknak. Idén nyáron viszont 100 millió euróért szerződtették Harry Kane-t, aki eddig 3 góllal és 1 gólpasszal segítette csapatát. Davies és Coman is kiválóan működik együtt az angol csatárral, ezért a Leverkusen védőinek is lesz dolga jócskán. Így főleg a baloldalon kell nagyon figyelniük, a két említett játékos nagyon gyors, és pontos passzokkal szolgálják ki Kane-t, akinek már tényleg csak a befejezésre kell koncentrálnia

Igaz még a bajnokság elején járunk, de a pénteki rangadó befolyással lehet a szezon végi eredményre is. Elég csak az előző szezon utolsó fordulójára gondolni, ahol az ősi rivális Dortmund óriási izgalmak közepette végül ugyanannyi ponttal, de rosszabb gólkülönbséggel zárt, mint a Bayern.

Bayern-Leverkusen fogadás az Unibeten.
©Unibet (2023.09.13. 18:40)

Bayern München – Bayer Leverkusen fogadási tippek

Tippek
Mindkét csapat szerez gólt – Igen1,41
Gólok száma – 3,5 felett1,74
Gólszerző – Harry Kane1,77
Kaput eltaláló lövések – Boniface 0,5 felett1,58
Lapok száma – 2,5 felett1,30
A táblázatban a 2023.09.13. 18:40-kor érvényes szorzókat találjátok az Unibet oldaláról.

Az Unibet vélemények alapján Magyarország sportfogadási piacának egyik legjobb kínálatával és szorzóival rendelkezik. Az Unibet bónuszt is érdemes kihasználni, amivel akár 20.000 forint értékű fogadási kreditre is szert tehettek.

A szerzőről

Gulyás Rebeka vagyok, szerkesztőként az oldalon leginkább a tartalomkészítéshez járulok hozzá. Kiskorom óta sportrajongó vagyok, a hazai és a nemzetközi sportéletet is napi szinten követem. Legtöbb ismeretem a labdarúgással kapcsolatban van, de a teniszben és a dartsban is jártas vagyok. A sportfogadással is évek óta foglalkozom, számomra izgalmasabbá teszi a sporteseményeket.

előző cikk
Barátságos mérkőzés a szerbek elleni győzelem után | Magyarország-Csehország
következő cikk
A káoszban úszó Man Unitedhez látogat a Brighton | Bet365 sportfogadási előzetes