bet365 Bónusz

bet365 Bónusz

Elsö befizetési bónusz
NépszerűAjánlott
Max. bónusz
15 000 Ft
Százalék
100%
Min. betét
1 500 Ft
Megforgatási követelmények
1x befizetés a fogadási kreditek felszabadításához
Min. szorzó
1.20
Sajnáljuk, ez a bónusz nem elérhető a jelenlegi tartózkodási helyeden. Fedezz fel több ajánlatot a fogadási bónusz összehasonlításunkban!
Értékelés
9.8
Bejelentkezés

Fontos változás!

Néhány, oldalunkon is megtalálható fogadóiroda elérhetőségében változás történt. Ezek közé tartozik a bet365 is, amely jelenleg a böngészőből nem, csak egy bet365 alternatív linken keresztül érhető el. Oldalunkon továbbra is biztonságosan tudod használni a fogadóoldalra vezető gombokat. – Frissítve: szeptember 27.

bet365 Bónusz részletek

A Bet365 a világ talán legnépszerűbb online sportfogadóirodája. A Bet365 az újonnan regisztráltak számára létrehozott 100%-os, maximum 15 000 Ft értékű bet365 bónusz talán a legbarátibb a sportfogadók számára. A többi sportfogadó portáltól eltérően ez nem üdvözlő bónusz, fix megforgatási követelményekkel, hanem egy lazább keretek között működő ajánlat a sportfogadó számára. A Bet365 fogadási krediteket biztosít ajánlatában, amelyre a regisztrációt követően minden játékosa jogosult. Az első befizetés minimum 1.500 Ft. Az első befizetés összegének megegyező fogadási kreditet (100%-nyi fogadási kreditet) biztosítanak a fogadó számára, maximum 15 000 Ft-ig.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft).
A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Előnyök és hátrányok

  • Nincsen megadva, hogy hányszor kell minimum megforgatni a kreditet
  • A minimális odds 1.20
  • 100% bónusz
  • Max. 15.000 Ft. bónusz
  • A kreditek értéke nem fizethető ki

Bónusz - elfogadott befizetési módok

Megforgatási követelmények - időhatár

30 nap

Érvényes eddig:

2024.01.24.

Érvényes az alábbi országokban

Magyarország

Kifizetési feltételek

Hagyományos értelemben vett megforgatási követelmények nincsenek. Nincsen megadva, hogy hányszor kell a kreditet minimum megforgatni. A bet365 bónusz kijátszására már nem szükség a fogyasztónak a saját pénzét felhasználni. A nyeremények automatikusan hozzáírásra kerülnek a számlán, amely nyeremények nem tartalmazzák a fogadási kreditből álló tétet. A bet365 befizetési bónusz igénylése a regisztrációt követően 30 nap. A fogadási krediteket a számlaegyenlegén tárolja a Bet365, azok nem kivehetők.

Tippek

Amennyiben a fogyasztó számlája 90 napig inaktív, akkor a fogadási krediteket törlik. Amennyiben végrehajt egy befizetést, fogad egy sporteseményre, vagy részt vesz a Kaszinó, Póker, vagy Játékok termeinek játékában, az aktivitást jelent.

Egy jó kis bet365 bónusz trükk lehet, hogy a fogadási kredit felhasználható feljogosító fogadásként a 0-0-s pénzvisszafizetési ajánlat során (labdarúgás).

A fogadási kreditek által leadott fogadások nem érvényesek a labdarúgás-, a tenisz-, és a multisport gyűjtő bónuszokra.

Példa

A sportfogadó a regisztrációt követően hajtson végre egy befizetést minimum 1 500 Ft értékben, hogy jogosultságot szerezzen az összeg 100%-ára fogadási kreditekben, maximum 1 500 Ft értékben. A feljogosító befizetés az ajánlat igénylését megelőző 7 nap legnagyobb összegű befizetésével egyezik meg. A bet365 befizetési bónusz igénylésére 30 nap áll rendelkezésre a regisztrációtól számítva. A regisztrációt követően az igénylést a felhasználóra kattintva, az ajánlataim menüpontban lehet véglegesíteni.

A bet365 bónusz kiváltásához és felhasználásához a feljogosító befizetés értékében kell téteket raknia a sportfogadónak. Ezeket a Bet365 kiértékeli, és majd csak ezt követően rendezett fogadások számítanak bele a követelmény teljesítésébe. Ha a fogadó számlája 90 napig inaktív, a fogadási kreditek elvesznek. A minimum odds 1.20, ha pedig többszörös fogadásról beszélünk (egy szelvényen legalább két esemény), akkor az egyiknek legalább 1.20-as szorzójúnak kell lennie.

Következtetés

Véleményünk szerint a Bet365 regisztrációt követő fogadási kredit alapú bónusza talán a legjobb, amint sportfogadó találni fog magának ezen a piacon. A tény, hogy nincsen minimális megforgatási mennyiség, valamint, hogy a minimum szorzó csupán 1.20, ami a többszöri fogadásoknál is igaz, nagyon kedvező a sportfogadó számára. Ez egy nagyon kedvező ajánlat az újonnan regisztráló sportfogadók számára. Bet365 Bónuszkódra nincs szükség a befizetési bónusz igényléséhez, bár lehet igényelni a Bet365 hírlevelére való feliratkozással. Mind a regisztrációs bónusz, mind maga a Bet365 szolgáltatása értékelésünk során a legjobbnak számít.

A bet365 befizetési bónusza
© bet365 (2022.11.22)

Segítség a bet365 bónusz kijátszásához

A La Liga 8. fordulójában az FC Barcelona a Sevilla csapatát fogadja. A Európa Liga győztes csapatának szezonja elég nehezen indult, zsinórban 3 vereséggel kezdtek, ebből kettő ráadásul hazai közönség előtt volt. Az utóbbi 3 mérkőzésen viszont veretlenek, egy gól nélküli döntetlen és két győzelem a mérlegük. Nem lesz könnyű dolga Mendilibar csapatának a Barcelona vendégeként, bár a katalánok a hétközi fordulón még a döntetlent is nehezen tudták kiharcolni a jól játszó Mallorca ellen. A gránátvöröseknek ez volt a második döntetlenük, az idei szezonban még veretlenek a bajnokságban.

Barcelona-Sevilla fogadás bet365.
©bet365 (2023.09.27.)

A péntek esti mérkőzésre készültünk néhány tippel, ami segíthet a bet365 bónusz kijátszásában is. A Sevillának nem lesz egyszerű dolga, ha pontot szeretnének haza vinni Barcelonából, bár könnyen lehet, hogy a hétközi fordulóban elért 5-1-es győzelem az Almería ellen lendületet adott nekik. Tippjeink a mérkőzésre:

  • Mindkét csapat szerez gólt – Igen: 1,75
  • Gólok – 2,5 felett: 1,50
  • Gólt szerez a félidőben – Barcelona 2, félidő: 1,28

Bet365 bónusz gyakori kérdések

Hogyan működik a bet365 fogadási bónusz kijátszása?

Maga a bónusz nem fizethető ki, de ha a kredit mennyiségével megfelelő összeget feltett a sportfogadó sporteseményekre, a nettó nyereményt (vagyis a tétet nem) már teljes egészében ki tudja venni, miután azt hozzáírták a számlája egyenlegéhez. Nem szükséges bet365 bónuszkód a bet365 regisztrációs bónusz aktiválásához.

Lehet-e egyszerre több fogadási kredit ajánlat is a számlámon?

Igen. Azonban a feljogosító rendezett tétek csak az egyiken kerülnek elszámolásra. A számla menü ajánlataim fülnél választhatja ki, hogy melyikbe számítson bele az aktuális fogadás.

A „felvehető most” opció hogyan befolyásolja a kredittel való elszámolást?

Amennyiben egy tétet a felvehető most opcióval zárnak le, csak a fennmaradó aktív tét számít bele a fogadási kreditekkel való elszámolásba. Ha pedig a fogadás módosítása opcióval élünk, az eredeti tét már nem számít bele a fogadási kredit kiváltásába. A fogadási krediteknek is köszönhető, hogy a Bet365 Magyarország legnépszerűbb sportfogadóirodája.

Hírek 🚨

Újabb rangadót vív a Tottenham, ezúttal Szoboszlaiékat fogadják | Sportfogadási előzetes
Bayern-United rangadó az első BL játéknapon - fogadási tippek