Legjobb sportfogadási oldalak – fogadóirodák listája 2023

Az utóbbi években egyre népszerűbb és elfogadottabb lett a sportfogadás intézménye világszerte. A társadalom és a gazdaság már nem tabuként tekint erre az iparágra, és ezt a sportközvetítések során is megtapasztalhatjuk. A sportfogadás Magyarországon egy nagyon népszerű tevékenység. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a lehető leginformáltabbak legyenek a fogadók a sportfogadással és a fogadási oldalakkal kapcsolatos tudnivalók tekintetében.

Elérhető bukmékerek
Nincsenek megfelelő eredmények a szűrőidre
Próbáld meg visszaállítani a szűrőket
bet365
NépszerűAjánlott
Kifizetési arány
94-96%
Fogadási piacok
14/14
Fizetési lehetőségek
6/6
Mobil
bet365
Unibet
NépszerűAjánlott
Kifizetési arány
95-98%
Fogadási piacok
14/14
Fizetési lehetőségek
5/6
Mobil
Unibet
Betfair
NépszerűAjánlott
Kifizetési arány
89-93%
Fogadási piacok
14/14
Fizetési lehetőségek
6/6
Mobil
Betfair
22Bet
NépszerűAjánlott
Kifizetési arány
95-95%
Fogadási piacok
11/14
Fizetési lehetőségek
5/6
Mobil
22Bet
Az általános felhasználási feltételek érvényesek. | 18+ | Játssz felelősséggel!

Sportfogadóirodák bemutatása

A világon számtalan sportfogadóiroda létezik. Vannak régebb óta működő fogadási oldalak, de vannak új, feltörekvő intézmények is. Ezért nagyon fontos tudni, hogy melyik fogadóiroda működik jóhiszeműen, és melyik kevésbé. Melyik adhatja a legjobb esélyt a fogadónak a nyereséges sportfogadásra, és melyik csökkenti azt? Mi népszerűségük, kedvező ajánlataik, egyéb tényezők alapján összeszedtük azokat a fogadóirodákat, amelyek a legnépszerűbbek közé tartoznak 2023-ben, értékeltük őket, és létrehoztuk a fogadóirodák listáját.

A legjobb fogadási irodák

Minden sportfogadónak megvannak a maga igényei, ezért a fogadók más-más sportfogadóirodákat fognak preferálni. Vannak, akiket az alacsony ki- és befizetési összeg, valakit a sportfogadóiroda márkájának értéke, népszerűsége, valakit a legjobb oddsok motiválnak.

Az is természetesen nagyon fontos, hogy mely online fogadóirodák érhetőek el abban az országban, ahol a sportfogadó él, és melyek nem. Erre hamar fény derül, ha egy sportfogadóiroda honlapján járunk.

Gyakran ismételt kérdések

Mi alapján értékeljük a fogadóirodákat?

A sportfogadóirodák számos tulajdonságait figyelembe vettük, amelyeket aztán pontrendszer alapján értékelünk.

Milyen szempontok alapján érdemes egy fogadónak döntenie arról, hogy hol nyisson számlát?

A sportfogadónak el kell döntenie, mik számára a legfontosabb tényezők. Mi szorzók, fogadási piacok, fizetési módok, és mobilfunkciók alapján értékeltünk.

Mitől tekinthető egy online fogadóiroda megbízhatónak?

Attól, ha az általunk használt pontrendszeres értékelésen jó eredményt ér el, ha sok éves tapasztalat áll a háta mögött, ha rendelkezik a működéshez szükséges licencekkel, ha szponzori szerződéseket kötött hitelesnek tekinthető sportvállalkozásokkal, ha szakmai díjakat kapott, valamint, ha szorzói a legjobbak közé tartoznak az iparági résztvevők tapasztalatai alapján.

Mik alapján hasonlítjuk össze a legjobb online sportfogadóirodákat?

 • Oddsok / kifizetési lehetőségek
 • Fogadási piacok
 • Ajánlatok (üdvözlő bónuszok, odds növelés, egyéb bónuszok, fogadási kreditek)
 • Befizetési és kifizetési módok
 • Alkalmazások és mobiltelefonos sportfogadás
 • Segítségnyújtás

Oddsok / Kifizetési lehetőségek

Tapasztaltabb sportfogadók egyik legfontosabb kritériuma online sportfogadóiroda választásakor a kifizetési arány, amelynek összehasonlítása a legjobb sportfogadóirodák között is elengedhetetlen. Ez megmutatja, hogy a fogadó a befektetett pénzéből mennyi pénzt kap vissza hosszú távon, vagyis mennyi a bukméker árrése. Ha 95%-os szorzókulcsról beszélünk, az azt jelenti, hogy minden megtett 1 Ft után hosszú távon 0,95 Ft-ot kap vissza a fogadó (régen ez 95 fillér lett volna). A maradék 5% (régen 5 fillér, jelenleg 0,05 Ft) az online sportfogadóirodáé, ami az árrést jelenti.

Ez megerősít egy másik jelenséget is, amely alapvetésnek számít a sportfogadásban. Keresd a legjobb oddsokat! Ha a fogadónak lehetősége van egynél több online sportfogadó irodánál számlát nyitnia, megnyílik előtte a lehetőség, hogy az ugyanarra az eseményre szóló oddsokat összehasonlítsa, és azon a felületen játsszon, amely a legjobb kifizetési lehetőséget (magasabb oddsot) biztosítja számára.

Az oddsok (más néven szorzók) az esemény bekövetkeztének valószínűségét mutatják. A kifizetési arány megmutatja, hogy a fogadóiroda milyen valószínűséget tulajdonít adott esemény bekövetkeztének. Azonban ez így megfogalmazva nem teljesen igaz. A sportfogadóirodák azért működnek, hogy pénzt keressenek, méghozzá a sportfogadó pénzét. Az oddsok kialakításakor rengeteg hagyományos és fejlett statisztikai adatot használnak fel arra, hogy végül megszülessen a szorzó az adott eseményre.

Ezek a műveletek azonban nem nyilvánosak, a sportfogadóiroda pedig nem csupán ezek alapján hirdeti meg az oddsokat az adott eseményre, hanem figyelembe vesz olyan tényezőket is, mint hogy a laikus sportfogadók mire szeretnek fogadni (csapat, gólok/pontok száma, stb), illetve, hogy a Billy Walters-féle profi sportfogadók, akik hivatásszerűen ebből a tevékenységből élnek, nehogy kihasználják a valamilyen irányba eltúlozott szorzókat.

A rekreációs sportfogadók szeretnek gólok születésének drukkolni, szívesen raknak kedvenc csapatuk győzelmére, ezért a legnépszerűbb csapatok, játékosok oddsait csökkenti a fogadóiroda (vagy felett/alatt számukat megemeli). Az emberek a látvánnyal szeretnének nyerni, azzal, hogy sok gól esik a mérkőzésen (labdarúgás), sok pont esik a kosárlabda mérkőzésen, vagy éppen sok touchdown születik egy amerikai futball mérkőzésen. Az emberek nem szeretnek kihagyott büntetőkért, puntokért (NFL), jó kapusteljesítményekért drukkolni, és ezekre pénzt rakni. Ezeket mind kihasználják a sportfogadóirodák.

Egy sportfogadóiroda célja az, hogy minimalizálja kockázatát, és körülbelül ugyanannyi összeget érkezzen mindegyik kimenetelre, csökkentve ezzel a veszélyt, hogy a sportfogadóknak nagyon sok pénzt ki kelljen fizetniük. Céljuk olyan szorzók nyilvánossá tétele, amelyek erre biztatják a sportfogadókat, nem pedig az, hogy őszintén prezentálják az adott esemény bekövetkeztének valószínűségét a saját matematikai modelljeik alapján.

Hogyan számíthatóak ki egy esemény valószínűségei a szorzók alapján?

 • Liverpool: 3.75 szorzó
 • Döntetlen: 4.00 szorzó
 • Manchester City: 1.85 szorzó

Események valószínűségi képlete: (1/szorzó)*100.

Ezek alapján az esélyek:

 • Liverpool: 26,67%
 • Döntetlen: 25%
 • Manchester City: 54,05%

Ezek összeadva 105,72%-ot adnak ki, ami nyilván nem tökéletesen mutatja az esélyeket, hiszen akkor 100%-nak kellene kijönnie a kimenetelek esélyeinek valószínűségeit összeadva. A (1/105,72)*100 képlet adja meg a szorzókulcsot, amely 94,59% ebben az esetben, vagyis az árrés 100-94,59=5,41%. Minél magasabb ez a szám, annál nagyobb az árrése a sportfogadóirodának, amely kedvezőtlen a sportfogadó számára.

Fogadási piacok

Labdarúgásban a leggyakrabban fogadott eseményeket vettük alapul az online sportfogadóirodák összehasonlításakor. Ezek az alábbiak:

 • 1X2: A mérkőzés végeredményére szóló oddsok
 • Gólok száma felett/alatt: Mérkőzés góljainak száma
 • Mindkét csapat gólt szerez: Igen/Nem
 • Dupla esély: A végeredmény két lehetséges kimenetelét fedi le (pl. 1X)
 • Félidő/Végeredmény: A félidei és a mérkőzés végi eredmény megtippelése
 • Pontos végeredmény: A mérkőzés pontos, számszerű végeredménye (pl.: 1-0).
 • Hendikep (európai): Ezzel a fogadással hátrányt (hendikep) vagy előnyt ad a megtippelt csapatnak. (Manchester United (-1) ->vagyis a csapatnak legalább 2 góllal kell nyernie)
 • Hendikep (ázsiai): Itt már negyed pontokra, gólokra is lehet fogadni (+0,25, vagy -0,75).
 • Fogadáskészítő: A fogadó saját maga is készíthet fogadást, ez egy új módszer a piacon, amelyet egyre több online sportfogadóiroda alkalmaz.
 • Oddsnövelő: Vannak sportfogadó irodák, amelyek javított oddsokat kínálnak a fogadók részére.

Tippünk: Vannak fogadási lehetőségek, amelyek lefedik egymást, mégis valamiért eltérő oddsokat kínálnak. Pl. Arizona Cardinals-New Orleans Saints NFL mérkőzés.

 • Tipp: 1. félidő győztese: Arizona, 1,86 odds
 • Tipp: 1.félidő hendikep: Arizona (-0,5), 2,00 odds.

Mivel nem tud egy csapat egy pontnál kevesebbel vezetni, ha megnyeri az első félidőt az Arizona, akkor azt minimum 1 ponttal fogja megtenni, tehát az Arizona (-0,5)-es tipp IS sikeres lesz, az oddsok között pedig 0,14-nyi különbség van!

Egyéb jellemzők (üdvözlő bónuszok, hűségbónuszok, oddsnövelés)

Ha a fogyasztó úgy dönt, hogy beregisztrál egy online sportfogadási oldalon, akkor érdemes többnél is megtennie ugyanezt (és ennek alapján megtervezni a befektetett pénz nagyságát, amellyel hosszú távon játszani fog). A regisztrációt követően kapott sportfogadási bónuszok nagyon jó lehetőséget kínálnak arra, hogy az illető nyereséges legyen a kezdeti időkben, ha pedig több fogadóirodától is kap ilyet a fogyasztó, akkor ezek együttesen még jobb lehetőséget kínálnak.

Vannak olyan sportfogadóirodák is, amelyek időről időre hűségbónusszal, fogadási kredittel (aktiválása esetén kap egy összeget, amellyel megtehet bármilyen eseményt, nyeremény esetén pedig a nettó nyereményt írják hozzá a számlájához), vagy például adott eseményre szóló, meghatározott összegig tartó ingyen fogadással lepik meg a fogadót (pl.: 5000 Ft-ig ingyenes fogadás a Super Bowlra).

Befizetési- és kifizetési módok

A befizetési módokat is érdemes figyelembe vennie a fogyasztónak a regisztráció előtt, és eldöntenie, milyen módokat preferál. Valaki PayPallal szeret fizetni, valaki inkább a bankkártyáját használja, legyen az Visa vagy MasterCard. Hazánkban a bankkártyás a legelterjedtebb módszer, de mindig érdemes leellenőrizni, hogy az általunk kívánt befizetési mód lehetséges-e az adott online sportfogadóirodánál. Vannak olyan online sportfogadóirodák, ahol díjat számolnak fel a befizetésért (pl. az Unibeten, 3%), ha lehet, érdemes más sportfogadóirodákat is keresni, ahol nincs ilyen díj.

A kifizetési módoknál a legfontosabb talán a minimális és a maximális kifizetés összege. Ez is eltér sportfogadóirodánként, sőt még a bankkártya kibocsátóként vagy banki szolgáltatóként is.

Ha magasabb a kifizetés minimum limitje, érdemes meghatározott időnként kifizetést kezdeményezni, mivel nehezebb eljutni addig az összegig, ahonnan ki lehet venni a pénzt. Ha alacsonyabb, akkor gyakrabban is érdemes kifizetést indítani, főleg, ha egy jó szériában van a fogadó.

Alkalmazások és mobiltelefonos sportfogadás

Ezt is figyelembe vettük rangsorunk felállításakor. IPhone készüléken, Androidon, és a webes alkalmazásukon is leteszteltük 2023 legjobb online sportfogadóirodáit. Androidon egy alkalmazás letöltése több lépést is igényelhet a fogadótól, és annak telefonjától. Számítógépen érdemes megnézni, hogy lehet-e parancsikont használni, hogy egyszerűbben is megközelíthesse az illető a weboldalt. Mobiltelefonon internet segítségével lehet természetesen fogadni a legjobb online sportfogadási oldalak weboldaláról, még ha nincs is alkalmazása.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat funkcióját addig nem tudja értékelni egy fogadó, amíg nincs szüksége rá. Eltérő eredményeket tapasztalhatunk online sportfogadóirodánként. Egyes helyek nagyon segítőkészek, rövid várakozási idővel dolgoznak, és megértő, empatikus, megoldáskereső hozzáállás jellemzi őket. Máshol ez kevésbé van így, a fogadónak pedig résen kell lennie, hogy az online sportfogadóiroda segítségnyújtó központja kielégítse azt az igényét, amely miatt ő felvette a kapcsolatot a segítségnyújtó szolgálattal.